Diyecek bir şey yok gerçekten aşırı güzel bir yemek...
Karnabahar ve kök yaprakları
Maydonoz yoksa kereviz yaprağı / şimdi aklıma geliyor da mevsimindeysek kaz ayağı da çok yakışabilir.
Sarımsak
Olsa da olur olmasa da olur taze soğanın yeşil kısmı
Biber salçası
Az bişey domates püresi/ domates sosu
Önce yapraklar, taze soğan, karnabaharın doğranmış kökleri kavrulacak
Sonra bir iki sarımsak rendelenecek /dövülecek
Sonra tuz gelecek
Bunlar bir güzel pişme yolundayken domates püresi ile salça eklenecek
Biraz ılık su, biraz değil de yani tencerenin yarısına kadar mesela
Belki bir diş sarımsak yanlışlıkla tezgahta kalmıştır, o da şimdi iki parça olarak konacak
Sonra parçalarına ayrılmış her biri ağaca benzeyen karnabaharlar eklenecek ve böyle mis gibi kokacaklar.
Maydonozlar da doğranıp konacak
Karnabaharların üstünü geçmeyecek yemeğin suyu o kadar da çok konmayacak yani... Bir şekilde ayarlanacak o kısmı.
Mmmmm sanırım bu kadar.
Heh en son toz acı biber eklenecek ki enfes olsun, aşırı olsun lezzeti.
20 dk kadar sonra filan pişmiş oluyor.
Ben helme sevmiyorum karnıbaharı o yüzden helme sevenler daha çok pişirir bence.
Birden fazla insanlar ile arkadaş olmak ve sohbet etmek için sizlerde Sohbet.City arkadaşlık sitemizi ziyaret ediniz.
YanıtlaSilsohbet
sohbet odaları
mobil sohbet
sohbet kanalları
sohbet siteleri